arrow

Een uitgekiende parking of bedrijventerrein bestaat uit meer dan belijning, borden en verlichting. Wij kunnen uw bedrijf ook voorzien van vuilbakjes, zitbanken, boomroosters, fietsenrekken, slagbomen, toegangspoorten, draadafsluiting enzovoort.

De plaatsing van straat­meubilair op uw parking of bedrijven­terrein

Met Nature Solutions kunnen we beplanting, zitbanken of ander straatmeubilair op uw bedrijfsterrein inpassen. Bij de inplanting houden we rekening met duurzame verlichting, waterbeheer, veiligheid en bereikbaarheid. We hebben expertise in al deze deelgebieden, dus maak er gebruik van!

Met enkele eenvoudige ingrepen kan u uw parking of bedrijventerrein al opwaarderen. Denk aan de inplanting van vuilbakjes, een solide fietsenstalling en de plaatsing van straatmeubilair op de parking. Straatmeubels maken van uw terrein een plek waar het ook aangenaam vertoeven is. We planten daarom ook graag speeltoestellen en groen in.

Om de toegankelijkheid van uw bedrijventerrein te beperken of uw parking voor te behouden voor werknemers en klanten, kan u opteren voor slagbomen en draadafsluiting. Daarenboven kan u voor een draaimolentoegang of andere moderne toegangspoort kiezen om uw bedrijf te betreden.

Duurzame materialen

Straatmeubilair is onderhevig aan weersomstandigheden en veelvuldig gebruik. Het moet dus tegen een stootje kunnen. We gaan bij de (her)inrichting van een parkeerterrein dan ook op zoek naar duurzame toepassingen die we kunnen inzetten. Daarbij hoort ook gerecycleerd, milieuvriendelijk en kwalitatief materiaal.

Van voorstudie tot slim ontwerp

Een voorstudie is niet gratis, maar als we de opdracht mogen uitvoeren, wordt ze in mindering gebracht. Bovendien verdient u duurzaam straatmeubilair dubbel en dik terug, want kwaliteit dwingt respect af. Het vraagt minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Alle toestellen en materialen kunt u trouwens ook afzonderlijk aankopen bij ons, zonder plaatsingsverplichting.

Een vakkundig aangelegde parking heeft gegarandeerd nood aan een slim ontwerp met duurzame materialen. Graag werken we eerst een voorstel uit en overlopen we samen met u de mogelijkheden. Zo komen we tot een definitief plan, waarvan u ons de uitvoering mag toevertrouwen.

Hoe gaat het in zijn werk als u met ons in zee gaat?

Bent u geïnteresseerd in ons duurzaam straat­meubilair?

Contacteer ons

Realisaties