arrow

Wij zijn een erkend installateur van oplaadpalen voor zowel elektrische auto’s als fietsen. De verkoop van elektrische en hybride wagens is de voorbije jaren namelijk exponentieel gestegen. De nood is er, en daar beantwoorden wij graag aan.

Laadpalen voor elektrische en hybride wagens

Het aantal publieke oplaadpunten in ons land bedroeg in 2021 meer dan 13.000. Heel wat bedrijven investeren dan ook in een groener wagenpark. Nature Solutions verzorgt – in samenwerking met drie partners – de plaatsing van oplaadpunten voor elektrische of (plug-in) hybride wagens. Net als wij, zijn onze partners erkende installateurs van oplaadpunten en dus gekwalificeerd voor zowel technische installaties als voor de reparatie en controle van de laadpalen.

We kunnen bovendien laadpalen installeren die aangepast zijn aan het beschikbare elektrische vermogen van de wagen. Bij de plaatsing van zo’n oplaadpunt voorzien we ook de nodige infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Daarnaast kunnen we ook de nodige wegmarkering aanbrengen, zoals logo’s en signalisatieborden. Ook de eventuele heraanleg van groenzones nemen we graag in acht!

Twijfelt u nog? Geen probleem, wij kunnen ook gewoon de voorbereidingen treffen zodat u op termijn kan beslissen. U kan tevens ook kiezen voor de leasing van laadpalen.

Bedrijven kunnen met zero-emissiewagens hun steentje bijdragen tot een betere wereld.

Oplaadpalen voor elektrische fietsen en steps

Elektrisch fietsen is de dag van vandaag meer dan hot! Bij ouderen, bij werkende mensen die graag file vermijden en bij vrijetijdsfietsers. Daarnaast kennen ook de elektrische steps een enorme opmars. Elektrische toestellen als deze vereisen een eigen stopcontact met de juiste wattage. En ook hierin kan Nature Solutions u bijstaan, voornamelijk in de vorm van wandcontactdozen en stroomlockers. De batterij van uw tweewieler veilig opladen, doet u dankzij Nature Solutions!

Hoe gaat het in zijn werk als u met ons in zee gaat?

Geïnteresseerd in de laadpalen van Nature Solutions?

Contacteer ons

Realisaties