arrow

Wij bestraten uw (bedrijven)terrein met waterdoorlatende verharding. Of het nu gaat om een particuliere oprit, een groot of klein bedrijfsterrein, een parking van een supermarkt of een verkaveling; bij Nature Solutions zorgen we voor een duurzame (her)aanleg van uw site!

Waarom kiezen voor waterdoor­latende bestrating?

Als u uw bedrijfsterrein of parking (her)aanlegt, kan u opteren voor waterdoorlatende bestrating. Bestratingsmateriaal verbeterde de laatste jaren namelijk enorm op milieutechnisch vlak. Op deze manier kunnen we uw bedrijventerrein op een duurzame manier (her)aanleggen. Daarbij houden we rekening met de veiligheid, zoals vluchtheuvels en rijrichtingen, en waterdoorlatende doeleinden, zoals de parking en brandwegen. Er zijn bovendien ook premies voor wie bestaande verhardingen in beton of asfalt definitief uitbreekt.

Hoe legt Nature Solutions waterdoor­latende bestrating aan?

Bij waterdoorlatende bestrating voorzien we een zandbed. Vervolgens kan u opteren voor verschillende materialen. Klinkers, asfalt, grind en grasdal klinken u ongetwijfeld bekend in de oren. En dit alles waterdoorlatend! Via de fundering wordt het water dan gebufferd en vertraagd geloosd.

Bij de fabricage van asfalt en klinkers gebruikt men een grotere zandkorrel. Daardoor ontstaan er heel fijne openingen waar druppels kunnen doorsijpelen.

Bij het aanpassen of aanleggen van riolering, infiltratie- of buffervoorzieningen, moet de verharding van het bedrijfsterrein soms even wijken. Na de werken leggen wij de verharding terug aan naar uw wensen en noden. We bekijken daarbij samen de mogelijkheden tot een duurzame herinrichting.

Hoe gaat het in zijn werk als u met ons in zee gaat?

Geïnteresseerd in duurzame waterdoor­latende bestrating voor uw terrein?

Contacteer ons

Realisaties