arrow

Voldoende zichtbaarheid is essentieel als u een veilige werkomgeving wil creëren. Nature Solutions zorgt voor de nodige verlichting op uw bedrijfsterrein. Licht verhoogt bovendien het veiligheidsgevoel van uw medewerkers en dus ook uw rendement.

Kies voor duurzame buiten­verlichting

Bij Nature Solutions staan we garant voor 100% duurzame verlichting. We plaatsen verlichting op uw parkings, bedrijventerreinen, achtertuinen en meer. Deze verlichting is altijd duurzaam en wanneer gewenst ook slim. Bij de slimme verlichting branden – dankzij de sensoren – uw lichten dus enkel wanneer het nodig is. Dat is handig én kostenbesparend! U kan er tevens voor kiezen om met een timer te werken, zodat de lampen enkel branden in de door u gewenste periode. Vrijstaande verlichting kan bovendien voorzien worden van een zonnepaneel en kleine batterij, zodat er geen bekabeling aan te pas komt.

De bedrijfsverlichting die we installeren is steeds voorzien van de nodige keurmerken. Zo garanderen we ook de duurzaamheid van uw slim verlichtingssysteem.

Ledverlichting is de toekomst

Wij installeren verlichting op maat, met steeds een duurzaam vervaardigde behuizing. We opteren bij buitenverlichting voor led (light emitting diode). Ledlampen gaan langer mee, tot wel 50.000 branduren. Ze dienen dus ook veel minder vaak vervangen te worden dan gewone lampen. Led verbruikt bovendien veel minder, en zo bespaart u ook op uw energiefactuur.

Led is dé lichtbron van de toekomst. Een ledlamp wordt amper warm en is zowel tril- als schokbestendig. Wit ledlicht verbetert ook de zichtbaarheid ten opzichte van klassieke

Parking­verlichting van a tot z

Er komt heel wat kijken bij het plaatsen van buitenverlichting. Bekabeling, graafwerken en een (her)aanleg van het parkeerterrein bijvoorbeeld. Als u met ons samenwerkt, is het grote voordeel dat u kiest voor een partner die al deze werken inhouse kan realiseren.

Hoe gaat het in zijn werk als u met ons in zee gaat?

Wilt u ook slimme en duurzame verlichting op uw bedrijven­terrein?

Contacteer ons

Realisaties