arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

DAGBOEK VAN EEN PARTNERSHIP – DEEL 2

Deel 2: de voorbereiding
In juli vertrek ik richting Zuid-Benin voor een veldbezoek. Ik zal kennismaken met het lokaal programma rond een duurzaam waterbeheer. Om de communicatie vlotter te laten verlopen, scherp ik momenteel mijn kennis van het Frans aan. Ondertussen zet onze partner Protos vzw het bezoek verder op poten. Ik laat hen daarover graag aan het woord.
Marc Despiegelaere, verantwoordelijke externe relaties & communicatie bij Protos vzw: “We stellen een planning op die bestaat uit twee dagen veldbezoek en met daarnaast ruimte voor individuele bezoeken van Jurgen aan de regio. Wat hij mag verwachten van het veldbezoek? Hij zal de lokale medewerkers en partners ontmoeten. Samen bekijken ze de realisaties voor drinkwater, sanering en water voor de landbouw en hij zal er ook nog praten met de mensen die dagelijks werken met de installaties.”

Lees meer op MVO Vlaanderen.be