arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

MUSIC FOR PROTOS

Music For Life staat voor de deur… De Warmste Week vindt plaats van 18 tot en met 24 december 2015, en Protos is een van de goede doelen.

De opbrengsten van Music For Life gaan dit jaar naar het programma in Ruterana (Rwanda, district Muhanga). Samen met de lokale partners wilt Protos er de drinkwaternetten uitbreiden, waardoor bijkomend 14.265 mensen proper drinkwater krijgen. Protos plant werken voor sanitaire voorzieningen voor 1.500 inwoners, en 2.000 mensen krijgen een vorming over hygiëne. En door verschillende ingrepen op vlak van lokale landbouw, zullen de oogsten voor 4.000 mensen verzekerd worden.

Protos, de lokale partners COFORWA en UGAMA en de autoriteiten van het district Muhanga werken al jaren samen. Dankzij deze samenwerking kregen al 104.000 mensen proper drinkwater en 38.000 mensen een schoon toilet. Maar er is nog werk aan de winkel… In Ruterana heeft 1 op 4 mensen geen drinkwater en 1 op 2 geen toilet.

Reden genoeg om ook Protos te steunen via Music for Life!