arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

NATURE SOLUTIONS EN ELECTRO ZWIJSEN LADEN UW VOERTUIGEN OP

Nature Solutions installeert sinds kort oplaadpunten voor elektrische wagens en fietsen. Zowel ons eigen bedrijf als een aantal klanten voelde namelijk de nood om de batterijen op te laden. We kunnen daarvoor rekenen op de expertise van Electro Zwijsen.

Er hangt elektriciteit in de lucht! Vanaf nu plaatst Nature Solutions ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen, i.s.m. Electro Zwijsen nv. Deze streekgenoot is gespecialiseerd in alle takken van elektrotechniek, gaande van middenspanning over algemene elektriciteit tot automatisering, beveiliging en onderhoud.

Opmars elektrisch rijden

Elektrisch rijden is namelijk aan een opmars bezig in ons land. De verkoop van elektrische en hybride wagens is in 2016 fors gestegen, met maar liefst 50 en 75 procent. Op termijn wordt verwacht dat zowel directieleden als bedienden met elektrische wagens rondrijden. Ook wij breidden ons wagenpark onlangs uit met een plug-inhybridewagen.

Elektrische voertuigen worden aangedreven door een elektromotor, die gebruik maakt van elektriciteit die wordt opgeslagen in accu’s. Die accu moet regelmatig opgeladen worden. Wie investeert in elektrische of hybride wagens, voorziet dus best laadpalen.

Samenwerking met Electro Zwijsen

Voor de installatie van zulke oplaadpunten kan u dus vanaf nu bij Nature Solutions terecht. We hebben daarvoor zorgzaam naar een vaste partner gezocht. Dat werd Electro Zwijsen, een onafhankelijk aannemingsbedrijf uit het Duffelse.

Met Zwijsen breiden we nu dus ons elektrisch netwerk uit. Net als Nature Solutions is Zwijsen een erkend installateur en gekwalificeerd voor zowel technische installaties als voor de reparatie en controle van de laadpunten.

Oplaadpunten en meer

We kunnen dus laadpalen voorzien, maar ook de nodige infrastructuurwerken uitvoeren. Op vlak van bestrating kunnen we wegmarkering aanbrengen, net als logo’s en signalisatieborden. We gaan dan, samen met u, ook nadenken over de eventuele heraanleg van groenzones.

Bij het voorzien van de oplaadpunten zorgen we ook voor de nodige nutsvoorzieningen. Voor elektrisch fietsen bestaat er trouwens een variant in de vorm van wandcontactdozen. Ook die kan Nature Solutions, i.s.m. Zwijsen, bij u installeren.

We moedigen iedereen aan om hun wagenpark zo duurzaam mogelijk te vernieuwen, zodat u zonder zorgen naar lage-emissiezones kan rijden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via 015 63 75 53 (van maandag t.e.m. vrijdag, van 8.30 tot 17u) of mail: info@naturesolutions.be.