arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

NATURE SOLUTIONS ZOEKT PARTNERS VOOR PROEFPROJECT

Veel regenwater gaat verloren. Ook op bedrijfssites. En dat is jammer. Het is geld dat door de riolering vloeit én een schaars goed dat in de waterlopen verdwijnt. Onze planeet lijdt daaronder.

Maar het kan anders. Door waterbuffers aan te leggen en in te zetten op distributie van regenwater, bijvoorbeeld. En waar kan dat beter dan op bedrijvenparken waar veel daken, veel ruimte en veel verharding is die onbenut blijft? Bepaalde bedrijven hebben trouwens een grote nood aan water voor hun productieproces, terwijl anderen over hebben. Tot op heden is het water management nooit aangepakt op bedrijvenpark-niveau, enkel op niveau van individuele bedrijven. Maar in het samenwerken zit nu net de winst voor bedrijven, milieu en de maatschappij.

Meer weten of interesse om je aan te melden?