arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

NATURE SOLUTIONS LAADT UW ELEKTRISCHE VOERTUIGEN OP

Nature Solutions installeert sinds kort oplaadpunten voor elektrische wagens en fietsen. Zowel ons eigen bedrijf als een aantal klanten voelde namelijk de nood om de batterijen op te laden. En daarbij komt heel wat te zien…

Er hangt elektriciteit in de lucht! We breidden ons wagenpark onlangs uit met een plugin-hybridewagen. Nu plaatst Nature Solutions ook oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Elektrisch rijden is namelijk aan een opmars bezig in ons land. De verkoop van elektrische en hybride wagens is in 2016 fors gestegen, met maar liefst 50 en 75 procent. Op termijn wordt verwacht dat zowel directieleden als bedienden met elektrische wagens rondrijden.

Oplaadpunten en meer

Elektrische voertuigen worden aangedreven door een elektromotor, die gebruik maakt van elektriciteit die wordt opgeslagen in accu’s. Die accu moet regelmatig opgeladen worden. Wie investeert in elektrische of hybride wagens, voorziet dus best laadpalen.

Voor de installatie van zulke oplaadpunten kan u bij Nature Solutions terecht. Ons bedrijf kan niet alleen laadpalen voorzien, maar ook de nodige infrastructuurwerken uitvoeren. Op vlak van bestrating kunnen we wegmarkering aanbrengen, net als logo’s en signalisatieborden. Bij het voorzien van de oplaadpunten zorgen we ook voor de nodige nutsvoorzieningen.

Ook voor fietsen

Voor elektrisch fietsen bestaat er een variant in de vorm van wandcontactdozen. Ook die kan Nature Solutions bij u installeren. Indien van toepassing denken we samen met u na over de eventuele heraanleg van groenzones.

We moedigen onze onderaannemers aan om hun wagenpark zo duurzaam mogelijk te vernieuwen, zodat iedereen zonder zorgen naar lage-emissiezones kan rijden.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op via 015 63 75 53 (van maandag t.e.m. vrijdag, van 8.30 tot 17u) of mail: info@naturesolutions.be.