arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

NATURE SOLUTIONS ZOEKT EXTRA WERFLEIDER

Nature Solutions zoekt een extra werfleider. Wil je weten wat die zo allemaal doet? We volgden onze werfleider Patrick een dag lang op de voet.

Briefing

Ons team maakt zich klaar om naar de werf te vertrekken. De planning voor vandaag hebben we gisteren opgesteld en verstuurd, maar we overlopen toch nog even één en ander. Onduidelijkheden worden besproken en uitgeklaard.

Mailtjes beantwoorden

Het is intussen 7.20u.  De ploegen zijn intussen vertrokken richting werf, ik check nog snel even mijn mails om te zien of er nog dringende zaken zijn met betrekking tot de lopende werken.

Opstart nieuwe werf

Ik spring in mijn bedrijfswagen richting een werf die we vandaag nieuw opstarten. Het is een mooi project: voor deze klant vervangen we het bestaande parkeerterrein. Het asfalt maakt plaats voor waterdoorlatende klinkers, in twee kleuren.

Ter plaatse aangekomen overlopen we met de ploeg en de bouwheer wat er allemaal te doen staat. We dienen graafwerken te doen om een gescheiden rioolstelsel aan te leggen. Ook de waterbuffer, voor hergebruik van regenwater, komt ondergronds. Daarnaast worden de nodige voorbereidingen getroffen om op termijn laadpalen te plaatsen. Deze kmo maakt binnenkort de shift naar een elektrisch wagenpark.

Werfbezoek

Het is 9.00u en ik ben net vertrokken richting een tweede werf. Het is een iets kleiner project voor een particuliere klant. We vervangen zijn septische put, maar we plaatsen ook een regenwaterput. Alles loopt op wieltjes. ik bespreek met de bouwheer nog wat details en ben al snel weer onderweg naar een volgende werf. Onderweg stop ik nog even bij de bouwhandel om wat materiaal op te halen.

Plaatsbezoek

Alle lopende werven zijn bezocht. Ik heb afgesproken met een vaste klant om een nieuw opdracht van naderbij te bestuderen.

Bestellingen

Opnieuw op kantoor! Ik bekijk de planning, de lopende zaken en op te starten projecten, zodat ik alle materialen voor de komende dagen en weken kan bestellen. Voor een aantal projecten moeten er ook nog prijsaanvragen uitgestuurd worden.

Lunch

Het is vrijdag en dan eten we altijd samen met de collega’s. De vrijdagse lunch is dan ook het ideale moment om eens over iets anders te praten dan enkel werk. Of de Belgen het EK gaan winnen? De meningen zijn verdeeld.

Planning

Op vrijdag zitten we om 13u even samen voor de planningsvergadering. Hier wordt niet enkel de planning bekeken. We hebben het ook over onze inspanningen op commercieel vlak en marketing, zodat iedereen weet wat er de komende weken zoal verwacht kan worden.

Ontwerp aanpassen

Met het oog op een project dat we volgende week opstarten, moet ik nog enkele details aanpassen op het plan. Er moet hier en daar ook nog wat maten worden toegevoegd. Daarvoor gebruik ik AutoCad, een superhandige tool.

Laatste mails

15u – de dag is weer voorbijgevlogen. Ik kijk nog even mijn mails na, beantwoord er enkele en stuur de planning voor maandag door naar ons team. Daarna gaat de laptop dicht, want het is hoog tijd om de kinderen van school te halen. Het weekend mag beginnen!


Interesse in de job als werfleider? Stuur uw cv naar info@naturesolutions.be !