arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

OP WEG NAAR ENERGIE-ONAFHANKELIJKHEID

Minder energie verbruiken is goed voor het milieu en je portefeuille. Daarom hebben we bij Nature Solutions een ENION-meter laten installeren. Die geeft een gedetailleerd inzicht in ons verbruik, zodat we energiezuinige beslissingen kunnen nemen.

Groene energie is een must, alleen al voor ons wagenpark. Op termijn schakelen al onze bedrijfwagens om naar hybride modellen. Bij Nature Solutions rijdt er ook al een plug-inhybride auto rond. Een (volledig) elektrische wagen is op komst.

Met ‘Bee’ hebben we een energieleverancier die 100% groene stroom uit eigen land aanlevert. Toch willen we nog een stap verdergaan in het vergroenen van onze energie. Zo denken we aan zonnepanelen en batterijbanken om deels energie-onafhankelijk te worden.

Digitale meter

De komende maanden gaan we ons energiegebruik gedetailleerd in kaart brengen. Met behulp van een digitale meter sporen we energievreters op. Op verloop van tijd komen we ook te weten hoeveel we exact verbruiken in Duffel.

Op basis van die inzichten gaan we investeren in eigen nutsvoorzieningen. Met zonnepanelen, batterijbanken of zelfs een kleine windmolen denken we tot driekwart van de nodige energie op te wekken. We kunnen die groene stroom dan ook opslaan voor later gebruik in ons bedrijf.

Groepskorting dankzij ENION

Door het installeren van de ENION-meter krijgen we trouwens groepskorting op batterijbanken, maar ook op zonnepanelen, elektrotoestellen, boilers… Misschien is het dus ook iets dat u wil uitproberen?

Nature Solutions zorgt ook voor de plaatsing van laadpalen, de nodige infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Contacteer ons dan vandaag nog: tel. 015 63 75 53 (van maandag t.e.m. vrijdag, van 8.30 tot 17u) of mail: info@naturesolutions.be.