arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

ONZE OUDSTE MACHINE? TWEE JAAR OUD

Onderaannemer Rovana heeft in februari bijna al haar graafmachines vernieuwd. Ze beantwoorden nu allemaal aan de hoogste euronormen op vlak van emissiebeperking.

Grondwerken Rovana is sinds jaar en dag onze partner voor algemene grondwerken, betonwerken, rioleringswerken en wegenwerken. Ze voert 80% van haar opdrachten uit voor Nature Solutions. Het bedrijf zet in op de nieuwste technologieën om kwaliteit te garanderen.

Rovana werkt met de best opgeleide arbeiders en de nieuwste machines. En dat laatste mag u heel letterlijk nemen, want de oudste machine in het machinepark is slechts twee jaar oud. In februari vernieuwde Rovana al haar graafmachines met het oog op een zo zuinig mogelijk machinepark. In 2019 zal haar CO2–uitstoot dus nog later liggen dan voorheen.

Onderaannemers gezocht

Een duurzaam verhaal schrijf je samen. Wij zijn dan ook op zoek naar onderaannemers die onze bedrijfsfilosofie delen, zoals Rovana.

Interesse om samen te werken? Contacteer ons dan vandaag nog op: tel. 015 63 75 53 (van maandag t.e.m. vrijdag, van 8.30 tot 17u) of mail: info@naturesolutions.be.