arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

NOG HOGERE EISEN VOOR DUURZAAM MATERIAAL

Bij Nature Solutions zetten we in op gerecycleerd materiaal, zonder in te boeten aan kwaliteit. Een slimme stap naar een beter milieu!

Het loont om af en toe over grenzen heen te kijken. Dat bleek op werkbezoek bij Wavin, onze hoofdleverancier op vlak van rioleringsmateriaal. We zagen er toekomstgerichte oplossingen om onze afvalstroom te reduceren en zo onze CO2-uitstoot te doen dalen.

De Nederlandse overheid legt namelijk strikte regels op voor de productie van PVC-buizen. Hun eisenpakket voorziet een hoog percentage gerecycleerd materiaal in nieuw PVC. Zo garandeert het Nederlandse keurmerk KOMO het duurzame karakter van rioleerbuizen.

Duurzaamheid meets kwaliteit

Wavin levert drielaags buizen dat het KOMO-keurmerk draagt. De buizen bestaan voor 40 procent uit gerecycleerd materiaal en zijn geschikt voor binnen- en buitenriolering. Het zijn kunststofleidingen van de beste soort. Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand!

Nature Solutions heeft daarom besloten om ook ondergronds in te zetten op duurzaam geproduceerde materialen. We gaan vanaf nu het KOMO-keurmerk toepassen in plaats van het BENOR-keurmerk. Zo zorgen we voor een verdere daling van de CO2–uitstoot en draagt waterbeheer meer dan ooit bij aan een beter milieu.

Wil je meer informatie? Contacteer ons dan vandaag nog: tel. 015 63 75 53 (van maandag t.e.m. vrijdag, van 8.30 tot 17u) of mail: info@naturesolutions.be.