arrow
Gescheiden riolering Regenwaterrecuperatie Signalisatie Waterdoorlatende bestrating Waterinfiltratie

Duurzame uitbreiding van parking

Klant: Garage Jennes

Type klant: Industriële eindklant
Websitewww.jennes.be

Opleveringsdatum: 03.05.2019
Oplossing(en)Regen- en afvalwater scheiden Waterinfiltratie Regenwaterrecuperatie Waterdoorlatende bestrating Signalisatie

 

Garage Jennes: verlengd wegens succes

Twee jaar geleden opende Garage Jennes haar hypermoderne carrosserie-afdeling aan het rondpunt in Kampenhout-Sas. Het terrein ervan bestrijkt maar liefst 5.000 m², maar toch bleek er een plaatstekort om alle voertuigen te parkeren.

Nature Solutions heeft daarom de parking van Garage Jennes uitgebreid. Dat gebeurde deels met waterdoorlatende bestrating, zodat regenwater naar de infiltratieriolering sijpelt. We zorgden er ook voor dat alle rioleringen op de parking zijn voorzien op mogelijke uitbreidingen.

Waterkering

Het terrein sluit aan op de nieuwe site, maar ligt iets hoger dan de terreinen ernaast. Daarom hebben we ook prefab betonnen muren gezet voor waterkering. Zo wordt oppervlaktewater langs beide kanten opgevangen en naar de infiltratievoorzieningen geleid.

Is uw bedrijventerrein ook aan uitbreiding toe? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te overlopen: tel. 015 63 75 53 (van maandag t.e.m. vrijdag, van 8.30 tot 17u) of mail: info@naturesolutions.be.