arrow
Gescheiden riolering Regenwaterrecuperatie Signalisatie Straatmeubilair Water bufferen Waterdoorlatende bestrating Waterinfiltratie

Naar een duurzamer, veiliger bedrijventerrein

Klant: De Brug vzw

Type klant: Industriële eindklant
Websitewww.debrug.be

Opleveringsdatum: 21.06.2019
Oplossing(en)Regen- en afvalwater scheiden Water bufferen Waterinfiltratie Regenwaterrecuperatie Waterdoorlatende bestrating Signalisatie Straatmeubilair

 

Volgende renovatiefase bij sociale werkplaats

Bij vzw De Brug in Mortsel zorgden we in het verleden al voor nieuwe riolering en wegenis en elektrische laadpalen. De sociale werkplaats contacteerde Nature Solutions opnieuw voor een volgende renovatieronde.

De sociale werkplaats heeft op haar terrein verschillende magazijnen. Het wegdek tussen deze gebouwen was in slechte staat. Nature Solutions zorgde voor nieuwe betonverhardingen, die zijn opgewassen tegen de kleine wielen van vorkliften. Chauffeurs kunnen nu zonder zorgen van de ene naar de andere loods rijden.

Riolering en regenwaterputten

Naast het betonnen wegdek hebben we de riolering gerenoveerd in een ander gebouw op deze site. We zorgden er voor een gescheiden riolering afvoer van regen- en afvalwater. We plaatsten ook regenwaterputten, zodat de vzw dit water kan hergebruiken als spoel- of sproeiwater.

Om het geheel nog duurzamer te maken, hebben we de aanpalende parking ook opgefrist. Het grind werd vervangen door waterdoorlatende bestrating.

Wenst u uw bedrijventerrein op te frissen? Contacteer Nature Solutions voor een voorstel op maat. Meer informatie? Bel 015 63 75 53 (van maandag t.e.m. vrijdag, van 8.30 tot 17u) of mail: info@naturesolutions.be.