arrow
Waterdoorlatende bestrating

Kabelgoten afgedekt bij Citrique

Klant: Citrique Belge Tienen

Type klant: Industriële eindklant

Opleveringsdatum: 30.10.2019
Oplossing(en)Waterdoorlatende bestrating

 

Duurzame oplossing voor bedrijfsverkeer

Citrique Belge is een producent van citroenzuur en citraten in diverse vormen. Voor het bedrijf hebben we de voorbije jaren een meetgoot gerenoveerd en duurzame afvoergeulen voorzien. Ditmaal vernieuwden we het wegdek aan een doorgang voor vrachtwagens.

In het jaar dat Citrique Belge uit Tienen 100 jaar oud werd, is al heel wat over de toekomst nagedacht. Ditmaal moest een belangrijke doorgang voor opleggers vernieuwd worden ter hoogte van kabelgoten.

Afgedekte kabelgoten

We zochten samen naar een innovatieve en duurzame oplossing om de afdekking van de goten te vernieuwen. In de goten liggen namelijk tal van nutsleidingen. Er lopen ook buizen die, met het oog op de productie, niet ontkoppeld mochten worden.

Na wat denkwerk is de nieuwe doorgang één maand later opgeleverd, zonder hinder voor de productielijn. Er mocht bovenal geen oneffenheid zijn in het wegdek, dus zorgden we voor afgedekte kabelgoten. Het was maatwerk, maar vrachtwagens rijden er nu probleemloos over.

Wil u uw bedrijventerrein opfrissen? Contacteer Nature Solutions voor een voorstel op maat. Meer informatie? Bel 015 63 75 53 (van maandag t.e.m. vrijdag, van 8.30 tot 17u) of mail: info@naturesolutions.be