arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

DOE IETS AAN UW WATERVERBRUIK TIJDENS DE WATER CHALLENGE@HOME!

Wist u dat er 1.700 liter water nodig is om één reep chocolade te produceren? Voor een T-shirt is dat dan weer 2.500 liter. Een kilogram rundsvlees heeft een watervoetafdruk van 15.000 liter. Dat komt neer op zo’n 4.000 liter per portie. En dat terwijl de zoetwatervoorraad wereldwijd erg onder druk staat.

Join For Water organiseert de Water Challenge@home. Een uitdaging voor u, uw huisgenoten, gezin en vrienden. Schrijf u daarom nu in en verminder uw waterverbruik.

Wat u met deze challenge bereikt? U vermindert uw verbruik met duizenden liters, en dat op slechts zes weken.

Op Wereldwaterdag – 22 maart – begint het echt met uw eerste uitdaging. Na twee weken krijgt u een nieuwe. In totaal krijgt u drie opdrachten en bespaart u dus alleen – of met uw team – duizenden liters water. U verbetert niet enkel uw waterverbruik, maar maakt ook kans op leuke prijzen zoals een kajaktocht of een bon voor een vegetarisch restaurant!

Ziet u het zitten om deze leuke, leerrijke uitdaging aan te gaan? Schrijf u dan nu in via www.waterchallenge.be. Wij kijken alvast uit naar uw ervaringen!

Bij Nature Solutions zoeken we naar innovatieve oplossingen om waterverspilling tegen te gaan. Wilt u ook nog meer doen om waterverspilling in de kiem te smoren? Contacteer ons en werk mee aan een waterbewuste toekomst.