arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

NAAR EEN GROENE VLOOT BESTELWAGENS

Met een nieuwe bestelwagen staat Nature Solutions weer wat dichter bij een energiezuinige vloot bedrijfswagens. Het is een concrete, haalbare en betaalbare stap naar meer duurzaamheid.

Iedereen die Nature Solutions een beetje kent, weet dat we duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Daarom doen we ook inspanningen om ons wagenpark te vergroenen.

Hoogste euronormen

We kochten zopas een nieuwe bestelwagen, die voldoet aan de hoogste euronormen. Het busje kan tot 3,5 ton verslepen. Een volledig elektrisch model konden we niet kopen, want dat bestaat nog niet met die maximale toegelaten massa. Bovendien moeten onze chauffeurs soms meer dan 200 kilometer aan een stuk rijden, en zo’n batterij haalt dat (voorlopig) nog niet.

We hebben ook een nieuwe mini-graafmachine gekocht, waarmee onze ploeg met deze bestelwagen ter plaatse kan komen. Handig als het snel moet gaan, voor kleine opdrachten.

Klimaatdoelstellingen

In 2020 gaan we nog meer bestelwagens vernieuwen. Zo hopen we ons steentje bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen. Wij dagen onze leveranciers uit om hetzelfde te doen.