arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

NATURE SOLUTIONS VERWELKOMT NIEUWE PROJECTLEIDER

Patrick Huybrechts is de nieuwe projectleider binnen het team van Nature Solutions. Hij vervangt Gerrit Huysmans, die terugkeert naar waar het voor hem allemaal begon.

Gerrit Huysmans kwam in 2005 als onervaren machinist bij ons team. Vol passie en gedrevenheid leerde hij in sneltempo met de kraan werken. Met Gerrit stond een echte teamspeler op de werf, die later ook uitgroeide tot onze eerste werfleider.

Na 13 jaar keert Gerrit terug naar zijn passie. Hij is dol op het werken met machines en gaat zich daar nu op toeleggen. We zijn Gerrit erg dankbaar voor het geleverde werk en wuifden hem dan ook uit in stijl.

Nieuwe kapitein

Een topper verlaat ons team, en daarom hebben we een andere aangetrokken. Klanten, leveranciers en collega’s krijgen nu Patrick Huybrechts als hun projectleider. Hij staat in voor de dagelijkse werkverdeling en de aansturing van het team van Nature Solutions.

Patrick heeft twaalf jaar ervaring als project engineer in gestuurde boringen. Hij volgt en controleert voor ons de verschillende werven en projecten die we ondernemen. Daarvoor plant hij zowel de voorbereiding als de organisatie in, zodat de soms complexe oplossingen realiteit worden.

Patrick is van nature een teamplayer en weet zijn ploeg met enthousiasme aan te sturen. Hij besteedt ook de nodige aandacht aan duurzaamheid. Op de werf heeft hij oog voor zowel veiligheid als een gezonde werkefficiëntie. “Voor mij is duurzaamheid het vinden van langetermijnoplossingen waarbij klanttevredenheid en ecologie in balans zijn.”

Welkom, Patrick!