arrow

Het laatste nieuws over water

Water is tegenwoordig een hot topic. Naast onze commerciële activiteiten zetten we bij Nature Solutions ook sterk in op sensibilisering en correcte informatieverspreiding. Hier kan u steeds terecht voor de meest recente wateractualiteit en de allerlaatste Nature Solutionsnieuwtjes!

Nieuws

TROUWE MEDEWERKER GERRIT HUYSMANS NU NIEUWE WERFLEIDER

Sinds de zomer neemt onze medewerker Gerrit Huysmans de werfleiding over, samen met zaakvoerder Jurgen van Rompaey. Het laat Nature Solutions toe om verder groeien. Op die manier kunnen we onze dienstverlening naar klanten ook verbeteren.

Gerrit krijgt de verantwoordelijkheid over alle technische aspecten met arbeiders en klanten. Daarnaast houdt hij zich bezig met het beheer van de werkmaterialenstock. Deze kans verdient onze trouwe medewerker na tien jaar ervaring bij ons bedrijf. Jurgen kan zich nu ook meer toeleggen op vernieuwende en strategische projecten.

Gegroeid met het bedrijf

Na een technisch opleiding kwam Gerrit in de bouwsector terecht (ramen en deuren, metselwerken, …). Als nog wat onervaren maar erg gedreven arbeider, begon Gerrit daarna bij Nature Solutions. Na een tijdje legde hij zich toe op de graafwerken. En dat deed hij goed. Zo goed dat hij de verantwoordelijkheid kreeg over meer en meer werven. Ook daar nam hij steeds het voortouw. Hij liet zien dat hij de juiste oplossing vindt voor moeilijke opdrachten.